Nieuws

Eerste foto's vanaf de Detective Pikachu-filmset verschenen

Opnames in Londen van start gegaan

Geschreven door Bob van der Laan op
De productie van de Detective Pikachu-film is van start gegaan en de eerste beelden van de de filmset in Londen zijn te zien.

In juli 2017 kwam het nieuws naar buiten dat Legendary Entertainment de rechten had gekregen om een Pokémon-film te ontwikkelen. Samen met The Pokemon Company zijn ze aan de slag gegaan met de live-action Detective Pikachu-film.

Deze maand zijn de opnames voor de Detective Pikachu-film van start gegaan in Londen en nu zijn de eerste foto's vanaf de filmset te zien.

De Pokémon-film draait niet om hoofdpersonage Ash Ketchum, maar om Pikachu, gespeeld door Deadpool-ster Ryan Reynolds, als rechercheur die samenwerkt met Tim Goodman, gepeeld door Justice Smith, om zijn ontvoerde vader in Ryme City terug te vinden. De film is in handen van regisseur Rob Letterman (Goosebumps) en scriptschrijvers Nicole Perlman (Captain Marvel) en Alex Hirsch (Galaxy Falls).

De Detective Pikachu-film is gebaseerd op de Japanse 3DS-game Detective Pikachu. In de game moeten Pikachu en Tim Goodman verschillende mysteries oplossen. Pikachu draagt een pet waarmee hij met mensen kan communiceren. Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat deze game op 23 maart verschijnt in Europa.

Dit artikel delen:

Lees meer

Hardest Target-modus en Pfister Neon Sports Car naar GTA Online Flinke veranderingen voor Miramar-map in PUBG op komst
0

Reacties op: Eerste foto's vanaf de Detective Pikachu-filmset verschenen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.