Eerste foto van Michael Fassbender als Assassin | Gamer.nl

Eerste foto van Michael Fassbender als Assassin | Gamer.nl

Ubisoft Motion Pictures heeft de eerste foto van Michael Fassbender als de sluipmoordenaar Aguilar in de opkomende film Assassin's Creed - gebaseerd op de gigantisch succesvolle en gelijknamige gamefranchise - vrijgegeven. Daarnaast heeft de studio ook het een en ander verteld over de twee personages die Fassbender zal vertolken.

Het verhaal van de film draait rond Callum Lynch, een man die via revolutionaire technologie bepaalde genetische herinneringen kan ophalen. Zo ervaart hij de herinneringen van zijn voorouder, genaamd Aguilar, in het Spanje van de vijftiende eeuw. De personages zijn bedacht voor de film en komen dus niet rechtstreeks uit een A a in's Creed-game, al is het scenario gelijk aan het verhaal van Desmond Miles, de protagonist uit de eerste zes A a in's Creed-games.

Door wat hij meemaakt, komt Callum erachter dat hij een afstammeling is van een geheime organisatie van sluipmoordenaars genaamd de A a ins. Omdat hij de herinneringen van zijn voorouder beleeft, wordt het Callums taak om de Templars - een organisatie die een perfecte wereld wil creëren maar veel te hardhandig te werk gaat - te stoppen.

Naast Michael Fa bender zullen ook Marion Cotillard (The Dark Knight Rises,Inception), Michael Kenneth Williams (12 Years a Slave, Robocop) en Ariane Labed (Before Midnight) hun opwachting maken in A a in's Creed. De film wordt geregi eerd door Justin Kurzel en het verhaal is verzorgd door Bill Collage, Adam Cooper en Michael Le lie. A a in's Creed verschijnt op 22 december 2016 in Nederlandse bioscopen.

Door Filmfan

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou