Eerste Fifa 15-updates nu live op PlayStation 4 en Xbox One | Gamer.nl

Eerste Fifa 15-updates nu live op PlayStation 4 en Xbox One | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De volledige lijst met updates is hier te bekijken. In de update kunnen spelers onder andere de verbinding terkte zien voordat een wedstrijd begint, zijn de vrije trap-camera's verbeterd en zijn er verscheidene bugs verholpen.

Fifa 15 is sinds 25 september verkrijgbaar. Gamer.nl schreef in de recensie: "Fifa 15 is als een topclub die aanvallers heeft gekocht, terwijl het verdedigers nodig had. Omdat keepers nu voor het eerst heldenrollen vervullen en je de tactiek veel meer naar je hand kunt zetten met individuele opdrachten is Fifa 15 absoluut beter dan zijn voorganger. Maar de televisie-achtige presentatie van wedstrijden, met emotionele reacties die close-up in beeld worden gebracht, komt slecht uit de verf door de schokkerige animaties en de verschrikkelijke gezichten. Dat had prioriteit moeten hebben, om daarna sfeervolle registratie mogelijk te maken. Dat matigt ons enthousiasme, ondanks dat Fifa 15 de beste voetbalgame is die er is."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou