Eerste fase Starcraft II-bèta eindigt op 31 mei | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Na het einde van de eerste bèta zorgt ontwikkelaar Blizzard voor veranderingen in hardware en software. De tweede fase van de bèta gaat een aantal weken voordat de uiteindelijke versie van Starcraft II in de winkels ligt van start. "We willen iedereen bedanken voor het enthousiast meedoen aan de bèta en de feedback die jullie hebben gegeven", schreef een medewerker van Blizzard op het officiële Starcraft II forum.

Wings of Liberty

Starcraft II is het langverwachte vervolg op de real-time strategy game Starcraft. De game bevat drie verschillende ra en met elk hun eigen vaardigheden. Starcraft II wordt opgesplitst in drie games, waarvan iedere game een campagne bevat. Het eerste deel, 'Wings of Liberty', bevat de campaign van de Terran, de mensen. Wings of Liberty komt op 27 juli uit voor de PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou