Eerste Fallout 4-dlc verschijnt in maart | Gamer.nl

Eerste Fallout 4-dlc verschijnt in maart | Gamer.nl

De eerste dlc voor postapocalyptische rpg Fallout 4 verschijnt in maart. In april en mei komen er nog twee dlc-pakketten uit voor het spel. Wegens nog meer geplande content wordt de seizoenspas duurder. Dat heeft uitgever Bethesda bekendgemaakt.

De eerste dlc, Automaton, gaat 9,99 euro kosten. Hierin staat de 'Mechanist' centraal, deze belaagt de Commonwealth met kwaadaardige robots. In de dlc kunnen spelers ook hun eigen robothulpje bouwen en aanpa en.

In april verschijnt Wasteland Workshop voor 4,99 euro. Deze dlc biedt de mogelijkheid om wilde dieren en raiders vast te zetten in een kooi. Ook voegt Wasteland Workshop opgezette dieren toe.

De derde dlc, Far Harbor, is een wat grotere uitbreiding die 24,99 euro gaat kosten. De uitbreiding voegt een nieuwe plek toe aan de map: een geheimzinnig eiland bij de kust van Maine. Far Harbor voegt nieuwe vijanden, facties en grotten toe.

Verder geeft Bethesda aan dat Fallout 4 nog meer uitbreidingen krijgt. Wel wordt de seizoenspas met alle dlc daardoor duurder: vanaf 1 maart gaat de seizoenspas 49,99 euro in plaats van 29,99 euro kosten. Wie de seizoenspas al voor 1 maart heeft gekocht, hoeft niet bij te betalen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou