Eerste Epic Mickey mogelijk naar Xbox 360 en PS3 | Gamer.nl

Eerste Epic Mickey mogelijk naar Xbox 360 en PS3 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Videogamer vroeg of er een kans bestaat dat Epic Mickey in HD op Xbox Live Arcade of Playstation Network uitkomt. Spector antwoorde met: "Wie weet, je moest eens weten hoeveel games ik ooit heb willen maken, maar die nooit gemaakt zijn om de een of andere reden. Ik ben nog steeds bezig met lobbyen voor een HD-versie, we zullen zien of het lukt".

Daarnaast legt Spector uit waarom de Xbox 360-versie van het vervolg, Epic Mickey 2: The Power of Two, geen Kinect-ondersteuning krijgt: "We hebben het nooit getest in een protoypeversie, maar we hebben er wel heel erg veel over gepraat. We konden gewoon geen manier verzinnen waarop we met Kinect de verkenning van Wasteland mogelijk konden maken". Hij vindt het niet logisch om "een game te maken waarin de hardware de gameplay niet optimaal ondersteunt". De PS3-versie krijgt wel Move-ondersteuning. Epic Mickey 2 komt in september naar Wii, Playstation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou