Eerste editie Red Bull Strijders Rivals met Black Ops 4 en League Legends op 9 maart

Eerste editie Red Bull Strijders Rivals met Black Ops 4 en League Legends op 9 maart

Fans van competitieve teamgames kunnen op 9 maart meedoen aan de eerste editie van Red Bull Strijders Rivals, waar Black Ops 4 en League of Legends worden gespeeld.

Op zaterdag 9 maart vindt de eerste editie van Red Bull Strijders Rivals plaats. Het evenement staat in het teken van teamgames en vindt plaats in de Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn.

Tijdens het Rivals-evenement, dat bestaat uit twee edities, worden Call of Duty: Black Ops 4 op de PlayStation 4 en League of Legends op de pc gespeeld in teams van vijf. Bij beide edities kwalificeren de twee beste teams van beide spellen zich voor de finale op 15 juni, waar alle winnaars het tegen elkaar opnemen.

In de finale strijden de beste Black Ops 4-teams om een volledig verzorgde reis met verblijf naar Malta. De beste League of Legends-teams kunnen een volledig verzorgde reis met verblijf winnen naar een wedstrijd in het buitenland.

Op het Twitch-kanaal van Esports Game Arena kunnen de evenementen live bekeken worden. Tijdens de eerste editie op 9 maart wordt Black Ops 4 gestreamd, League of Legends wordt gestreamd op 11 mei tijdens de tweede editie.

Teamtickets voor Red Bull Strijders - Rivals zijn verkrijgbaar vanaf 50 euro op de Eventbrite-pagina van het evenement. Deelnemers moeten wel minimaal 16 jaar oud zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Advertorial?

0

Aanbevolen voor jou