Eerste editie Dutch Comic Con trekt 25.000 bezoekers | Gamer.nl

Eerste editie Dutch Comic Con trekt 25.000 bezoekers | Gamer.nl

De eerste editie van de Dutch Comic Con is afgelopen weekend bezocht door 25.000 bezoekers. Dit liet de organisator weten via een persbericht.

De Jaarbeurs Utrecht stond het hele weekend in het teken van comics, films, games, stripboeken, cosplay, sciencefiction, fantasy en cartoons. Het evenement dat voor de eerste keer in Nederland plaatsvond trok zaterdag 15.000 en zondag 10.000 man.

Organisator Ivan Lok kijkt tevreden terug op het evenement: “We zijn ontzettend trots dat mensen ma aal op Dutch Comic Con afkwamen. De stemming was geweldig en het was indrukwekkend te zien hoeveel moeite mensen hebben gedaan om als hun favoriete cartoon-, strip- of filmheld naar de Jaarbeurs te komen. We kijken met vertrouwen uit naar de volgende editie in 2016!”

Elisabeth Matos, Busine Unit Manager Accommodatie van Jaarbeurs voegt daar aan toe: “Jaarbeurs is ontzettend trots dat ze aan de wieg heeft mogen staan van de eerste editie van Dutch Comic Con. Afgelopen weekend was Jaarbeurs het epicentrum van dit bijzondere en mondiale event. We spreken onze bewondering uit voor Ivan Lok, een zelfstandig ondernemer die in een zeer korte tijd Dutch Comic Con succesvol heeft weten te realiseren. We geloven in verdere groei de komende jaren en bouwen graag mee aan dit sterke concept.”

Gamer.nl was ook aanwezig met een stand in samenwerking met de Dutch Game Garden. Op de beursvloer hebben we ook een speciale podcast opgenomen, waarin we enkele indie-ontwikkelaars spreken over de aanwezige games. Deze is hier te beluisteren.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou