Eerste DLC voor Uncharted 2 verschijnt morgen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De eerste downloadbare content voor Uncharted 2 is gratis en voegt het nieuwe speelveld 'The Fort' toe aan de multiplayer van Uncharted 2. Het nieuwe speelveld is gebaseerd op het Fortre -hoofdstuk uit de eerste Uncharted, Drake's Fortune. Volgens het persbericht is The Fort een langwerpig speelveld met grote open gedeeltes en uitstekende mogelijkheden om de vijand in de flanken aan te vallen.

Dikke Drake

Naast het verschijnen van de downloadbare content heeft Naughty Dog ook gemeld dat het dit weekend Double Cash-weekend is. Naast het verdubbelen van het geld dat verdiend wordt tijdens een wedstrijd, zullen teams ook de beschikking krijgen over twee aangepaste personages. Zo kan gekozen worden om als een dikke versie van Drake of Lazarevic te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou