Eerste DLC voor Nier verschijnt morgen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De downloadbare content heet 'The World of Recycled Ve el' en vertelt het verleden van hoofdrolpersonage Nier. De speler moet onder andere het mysterie van het dagboek van Nier's vrouw ontrafelen. The World of Recycled Ve el biedt vijftien nieuwe uitdagingen, een bonus-quest, nieuwe muziek en drie nieuwe wapens en kostuums die ontgrendeld kunnen worden.

Model uit Japanse versie

Het is mogelijk dat ontwikkelaar Cavia speciaal voor deze content een ander model gebruikt voor hoofdrolpersonage Nier, namelijk het model dat terug te vinden is in de Japanse versie van de game. In deze versie draait het niet om een vader en zijn dochter maar om een broer die zijn zus probeert terug te vinden. Cavia heeft nog niet officieel bevestigd dat dit model terugkomt in de content. De DLC komt morgen uit en kost 560 Microsoft punten op Xbox Live en ongeveer zes euro op PlayStation Network.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou