Vandaag zijn de eerste twee DLC-pakketten voor het strategiespel Civilization Revolution op Xbox LIVE Marketplace en in de PlayStation Store verschenen. Het Brave New Worlds Pack is gratis en voor het Victory Pack moet je 100 Microsoft-punten of 0,99 euro betalen.

Het gratis Brave New Worlds Pack bevat vier nieuwe spelomgevingen. Mazeworld is bezaaid met bergen, waardoor het moeilijker wordt om je weg over de kaart te vinden. Chokepoint heeft een unieke terreinstructuur waarin je moet vechten om strategische posities in te nemen. Donutworld is geschapen in de vorm van een donut en Checkerboard is een spelomgeving met allerlei identieke eilandjes.

Het Victory Pack bestaat uit drie nieuwe scenario's voor de singleplayer-modus. Zo is er Enlightenment, waar spelers de pracht en praal van hun beschaving moeten laten zien voor een culturele overwinning. Daarnaast ook Hyper Drive, waarbij je verwikkeld raakt in een strijd om als eerste de maan te bereiken en Gold Rush, waarbij het de bedoeling is dat je in zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk geld verdient.