Eerste DLC van DC Universe Online bevat Catwoman | Gamer.nl

Eerste DLC van DC Universe Online bevat Catwoman | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Catwoman komt als speelbaar en computergestuurd personage in het spel. In één mi ie moeten spelers Catwoman  volgen over de daken van de stad nadat ze artefacten gestolen heeft uit Gothams museum. Daarnaast kunnen spelers met Catwoman aan de slag in Player versus Player-matches. Naast de Catwoman-update, komt er ook een update speciaal voor rond Valentijnsdag. Aphrodite verschijnt om chaos te veroorzaken in de stad, spelers zullen haar moeten stoppen om de rust in de stad te laten terugkeren.

Universum

DC Universe Online is een MMORPG die 14 januari uitkwam voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. In de game neemt de speler de controle over één van de helden of schurken uit het DC Universum. Ook kunnen spelers er eentje zelf creeëren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou