Eerste dlc-pakket Sonic Frontiers komt deze week uit

Eerste dlc-pakket Sonic Frontiers komt deze week uit

Het eerste dlc-pakket van Sonic Frontiers verschijnt deze week.

Dat heeft Sega middels een e-mail aan spelers laten weten (via VGC). De dlc heet Sights, Sound and Speed Update en komt op vrijdag 23 maart uit. De e-mail geeft verder geen details over de inhoud van de dlc. Uit een eerdere aankondiging bleek dat de eerste dlc een fotomodus, een JukeBox en nieuwe uitdagingen bevat. De dlc is gratis voor alle eigenaren van de game. 

Sonic Frontiers komt is sinds 8 november uit voor pc, Xbox One, Xbox Series X en S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch. De game bevat een open spelwereld, maar spelers stuiten geregeld op secties die aanvoelen als traditionelere Sonic-levels.

Ondanks de matige ontvangst door critici, gaf het Sonic-team eerder al aan dat het spel als hoeksteen fungeert voor de aankomende Sonic-games. "Sonic naar een 3D-wereld brengen met Sonic Adventure was een van de meest uitdagende en belonende momenten. Ik geloof echt dat 2022 een nieuw bepalend moment is voor de reeks omdat we naar open zone platformgameplay gaan met Sonic Frontiers," vertelde Takashi Iizuka, hoofd van het Sonic-team, destijds. 

Op Gamer.nl kreeg Sonic Frontiers een 5,5 van Erik Nusselder. "Sonic Frontiers maakt op werkelijk geen enkel vlak indruk. Achter het technische drama, de simpele puzzels en saaie combat zit wel iets van een blauwdruk voor een goede driedimensionale Sonic-game, maar dan moet je wel heel erg goed zoeken," concludeerde hij in zijn recensie

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou