Volgens Bowling bevat de uitbreiding nieuwe content voor de Spec Ops-modus en "een aantal dingen die spelers nooit eerder hebben gezien". Ook is duidelijk geworden dat één van de nieuwe multiplayermaps Park heet; uit een eerste screenshot dat Infinity Ward is vrijgegeven, blijkt dat de map gesitueerd is in Central Park.

Enkele weken geleden deed er al een gerucht de ronde dat één van de maps in het volgende mappack de naam Park zou dragen. Aangezien dit blijkt te kloppen, is er een grote kans dat de andere gelekte namen (Concrete, Italy, Overwatch en Morning Wood) ook kloppen.

MW3 krijgt meer uitbreidingen dan eerdere Call of Duty-games. Bowling legt uit dat dat mogelijk is, doordat er drie studio's aan de DLC werken: Infinity Ward, Sledgehammer en Raven Software.

Exclusiviteit

Door een exclusiviteitsdeal met Microsoft verschijnt downloadbare content voor Call of Duty-games tegenwoordig altijd eerst op Xbox 360. Zoals gebruikelijk is het nog onbekend wanneer de DLC verschijnt voor PC en PlayStation 3, dit wordt ergens volgend jaar bekendgemaakat. Ook is het nog onduidelijk wanneer consumenten die niet betalen voor een Elite-abonnement de uitbreiding kunnen verwachten.

Activisions social mediamanager Dan Amrich zegt hierover: "Ik zie vijf doelgroepen: Xbox 360 Elite, Xbox 360 algemeen, PS3 Elite, PS3 algemeen en PC. Ik weet nog niet in welke volgorde die doelgroepen worden bediend. Dat kan verwarrend zijn, maar je weet dat ik mijn best doe om het zo begrijpelijk mogelijk te maken.

Update: (22-12-2012, 13:46) Informatie en screenshot over Park toegevoegd. Nieuwe informatie over releasevolgorde DLC toegevoegd.