Eerste DLC Max Payne 3 komt volgende week | Gamer.nl

Vorig jaar verraste Konami vriend en vijand door met Pro Evolution Soccer 2015 een heerlijke voetbalgame af te leveren. Het bedrijf heeft de schijn de laatste tijd een beetje tegen door de geruchten dat ze stoppen met het maken van AAA-games. PES 2016 bewijst in ieder geval dat de uitgever nog lang door mag gaan met het ontwikkelen van dergelijke games.

Local Justice bevat drie maps, een wapen, een nieuw item, een nieuwe factie voor de multiplayermodus en achievements en trophies. De maps zijn Imperial Palace en Departure Lounge, die gespeeld kunnen worden in de spelmodi deathmatch, team deathmatch en Payne Killer. De derde map, 55th Battallion HQ is in alle modi speelbaar.

Bezitters van deze DLC kunnen bovendien spelen met een M4-aanvalsgeweer, via het Light Fingers-item sneller plunderen en spelen met de Sao Paulo Police-factie.

De uitbreiding wordt in de eerste week van release voor een verlaagde prijs aangeboden. Op Xbox 360 is dit 480 Microsoft-punten en op PS3 en PC ongeveer zes euro. Na die eerste week gaat de prijs naar 640 MS-punten, ongeveer 8 euro. Bezitters die gebruikmaken van een Rockstar Pa , hebben reeds betaald voor deze content.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou