Eerste DLC Battlefield 3 bekend | Gamer.nl

Eerste DLC Battlefield 3 bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het Back to Karkand map pack bevat vier populaire maps van Battlefield 2, volledig opnieuw opgebouwd met de techniek achter de engine van Battlefield 3, Frostbite 2.0. Tevens bevat het pakket wapens en voertuigen die ook al in Battlefield 2 te vinden waren en zijn er nieuwe Achievements en Trophies te verdienen met dit pakket.

Iedereen die de Limited Edition van Battlefield 3 bestelt, krijgt het Back to Karkand map pack gratis. Spelers met de gewone editie van de game kunnen het pakket online aanschaffen. Tegen welke prijs het pakket te downloaden is, is nog niet bekendgemaakt.

Battlefield 3

Battlefield 3 werd eerder deze maand onthuld door Electronic Arts en DICE door middel van een teaser trailer. De game bevat gevechten in onder meer Parijs, Teheran en New York City. Het zwaartepunt van de game ligt bij de multiplayermodus, die op PC met 64 man speelbaar is terwijl de spelcomputers naar verwachting 24 man ondersteunen. De game komt uit in de herfst.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou