Eerste DLC Assassin's Creed 2 verschijnt donderdag | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Tevens bevestigde Ubisoft dat Battle of Forli, zoals het pakket heet, €3,99 of 320 Microsoft punten gaat kosten. In Battle of Forli vecht Ezio aan de zijde van Machiavelli en Caterina Sforza om de stad Forli te beschermen tegen de gebroeders Orsi. De downloadbare content bevat zes nieuwe mi ies en biedt de speler de mogelijkheid om Leonardo Da Vinci's vliegmachine nogmaals te gebruiken.

Volgende maand verschijnt er meer downloadbare content voor A a in's Creed 2. Dan komt Bonfire of the Vanities uit, waarin een deel van de stad Florence beschikbaar komt dat eerder niet te betreden was. Het is niet bekend of er nog meer downloadbare content voor A a in's Creed 2 in de maak is, maar Ubisoft liet eerder deze maand wel weten dat er een nieuw deel in de serie in ontwikkeling is. Hierin zal Ezio opnieuw de hoofdrol spelen. De game moet daarnaast een multiplayer bevatten.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou