Eerste Devil May Cry 5-demo exclusief voor Xbox One, nieuwe trailer | Gamer.nl

Eerste Devil May Cry 5-demo exclusief voor Xbox One, nieuwe trailer | Gamer.nl

Tijdens The Game Awards is een nieuwe trailer verschenen van Devil May Cry 5. Daarnaast is nu ook de demo beschikbaar gesteld van de game exclusief voor Xbox One-spelers. Dit meldt Xbox-baas Phil Spencer tijdens The Game Awards.

In de nieuwe trailer worden naast Nero en Dante ook het personage V uitgelicht. Met de nieuwe beelden is te zien hoe de drie protagonisten gebruik maken van hun eigen wapens, zoals de Buster Arm Devil Breaker van Nero.

Naast de trailer is te zien dat er sprake is van een zogenoemde cameo-systeem. Capcom meldt dat spelers al spelend kunnen verschijnen in gevechten van andere spelers indien ze zijn verbonden met het internet. "De game is voornamelijk gefocust op de singleplayer-ervaring, maar Itsuno-san en het team wilden heel graag het epische verhaal met drie verschillende perspectieven en speelstijlen vertellen", aldus Capcom. Naast dat spelers op hetzelfde moment in het gevecht van een ander kunnen meespelen, bestaat ook de optie om via opgeslagen ghost-data samen te spelen. Capcom benadrukt dat dit echter niet voor elke mi ie mogelijk is.

Spelers kunnen vanaf vandaag de demo van Devil May Cry 5 spelen op de Xbox One. In de demo speelt de speler bijna een gehele mi ie met Nero. In de mi ie kan gebruik worden gemaakt van het Queen-zwaard, Blue Rose handkanon, Overture en de Gerbera Devil Breakers. Aan het einde van de mi ie moet Nero een bo -gevecht doen tegen Goliath. De demo is beschikbaar tot en met 6 januari 2019.

Tevens keert de Bloody Palace terug in Devil May Cry 5. Alhoewel het niet direct bij de lancering beschikbaar is, wordt het in april 2019 toegevoegd in de vorm van een gratis update.

Devil May Cry verschijn op 8 maart 2019 voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou