2K Games heeft de eerste details prijsgegeven omtrent Ghost Rider. Deze game is gebaseerd op de gelijknamige film met Nicholas Cage in de hoofdrol, welke op zijn beurt weer is gebaseerd op een Marvel-strip uit 1972. Ghost Rider draait om een soort demoon (vurende doodskop) die op zijn motorfiets, de Hell Cycle genaamd, over de snelwegen van de VS toert om aldaar flink huis te houden.

De game biedt, eigenlijk geheel in lijn der verwachting, een mix van actie te voet en races op de Hell Cycle zelf. Het motorgedeelte moet haast wel snor zitten, aangezien Climax de ontwikkeling voor zijn rekening neemt; deze ontwikkelaar maakte eerder Moto GP: Ultimate Racing Technology. De Hell Cycle heeft als bijzondere eigenschappen dat deze onder andere op water kan rijden en gigantische sprongen maken.

De toonaangevende wapens van de Ghost Rider, namelijk zijn ketting (de Hell Chain) en zijn shotgun, zullen in de game aanwezig zijn. Naarmate het spel vordert en je meer ervaring op doet, kun je de Hellfire Chain en de Hell Cycle upgraden en van nieuwe mogelijkheden voorzien. Naast deze wapens kun je met een speciale kracht je vijanden de pijn aandoen, die zij in hun leven bij anderen aangedaan hebben.

Ghost Rider verschijnt voor de PSP, Xbox en PS2 en komt in februari 2007 op de markt, tegelijk met de film.