coöperatieve modus in dit vervolg. Dat en meer details zijn te vinden in het nieuwe nummer van het Amerikaanse tijdschrift Game Informer.

Terug van weggeweest is Sergeant 'Soap' MacTavish, dit keer in de rol van Captain 'Soap' MacTavish en nog steeds lid van de Britse SAS. Samen met Soap zullen spelers onder andere Rio de Janeiro en een Russische legerbasis in Siberië aandoen. Andere geruchten melden dat er ook een helikopter- en olietanker-missie de revue passeren. Bovendien zit er ook een duikmissie in die zich afspeelt rond een oliepijpleiding. Er wordt dus voor het eerst gezwommen in Modern Warfare.

Gameplay

Op het gebied van gameplay zullen er ook de nodige veranderingen plaatsvinden. Een coöperatieve modus ontbreekt, omdat dat volgens de makers niet werkte met het verhaal. Ook zit er een nieuwe 'Special Force' modus in, die vergelijkbaar is met de Miles High Club-missie uit het eerste deel. Volgens Game Informer zal het singleplayergedeelte ongeveer net zo lang duren als het eerste deel, dus tussen de zes á tien uur.