Smash Bros. Ultimate niet in line-up Evo Online

Smash Bros. Ultimate niet in line-up Evo Online

De eerste details over Evo Online zijn onthuld. De organisatie heeft een schema van de games die gespeeld gaan worden gedeeld, waarbij het populaire Super Smash Bros. Ultimate ontbreekt.

Eerder maakte de organisatie bekend dat de fysieke versie van het toernooi was geannuleerd vanwege het coronavirus. De organisatie maakte wel bekend dat er een online versie van het toernooi gaat plaatsvinden genaamd Evo Online. Nu zijn de games die gespeeld gaan worden onthuld, met onder andere DragonBall FighterZ, Tekken 7 en Street Fighter 5: Champion Edition. De line-up is hieronder te bekijken.

Opvallend is dat het toernooi van Super Smash Bros. Ultimate is geschrapt, wat normaal een van de populairste games van het evenement is. De redenen daarvoor zijn onbekend. Evo Online gaat 4 juli van start en is verspreid over vijf weekenden. De laatste toernooien vinden op 2 augustus plaats.

EVO Online

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Helaas geen Fantasy Strike.

0
test

Waarschijnlijk omdat alle grote spelers Online toernooien haten. Zo heeft de nr. 1 van de wereld al gezegd niet meer deel te nemen aan een online toernooi.

0
test

@AGxKiiNG Wat was daar de reden van? Lag?

0
test

@WvA Online werkt het geloof ik iets anders. Met buffers etc. daar kunnen de pro players niet zo goed mee omgaan. Je kan dat ook wel zien. Samsora standaard top 8 offline. Nog niet eens top 64 in online...

0

Aanbevolen voor jou