Eerste details en beelden van mobiele game Mario Kart: Tour

Eerste details en beelden van mobiele game Mario Kart: Tour

De gesloten bèta van Mario Kart: Tour is van start gegaan. Spelers die toegang hebben tot de bèta delen eerste details en beelden van het mobiele racespel.

Nintendo kondigde vorig jaar februari aan dat er een Mario Kart-game wordt uitgebracht voor mobiel, genaamd Mario Kart: Tour. Sindsdien is er weinig meer gehoord over de mobiele game, totdat fans begin deze week een email ontvingen voor de gesloten bèta van het spel. Deze bèta is vandaag van start gegaan, wat betekent dat veel spelers nu eerste details en beelden van Mario Kart: Tour delen.

De downloadgrootte van Mario Kart: Tour bedraagt ongeveer 115 MB en het spel wordt gespeeld in de portrethouding op mobiel. De racewagens in het spel trekken vanzelf op en kunnen vervolgens worden bestuurd door in een richting te swipen op het scherm. Tot nu toe zijn alleen retro tracks gezien in het spel, waarop per race twee rondes wordt gereden.

Alle speelbare personages in Mario Kart: Tour hebben een eigen speciale item, die gebruikt kan worden tijdens de race. Ook lijkt het er op dat er een verschil is in de hoeveelheid items die de verschillende personages kunnen dragen. Mario, Luigi, Peach, Daisy, Toad, Toadette, Rosalina, Waluigi, Baby Peach, Baby Daisy, Baby Rosalina, Metal Mario, Larry, Lemmy, Ludwig, Dry Bones, Dry Bowser, Baby Mario, Baby Luigi, Wendu, Morton, Iggy en Donkey Kong zijn tot nu toe bevestigd als speelbare personages. Nieuwe personages zijn vrij te spelen door middel van een virtuele munteenheid, welke aangeschaft kan worden met echt geld.

De gesloten bèta van Mario Kart: Tour is alleen beschikbaar voor Android-gebruikers in Japan en de Verenigde Staten. Het is niet bekend of de bèta ook naar Europa komt. Het spel stond oorspronkelijk gepland om vóór april dit jaar uitgebracht te worden, maar in januari maakte Nintendo bekend dat de releasedatum is uitgesteld naar de zomer van 2019. Het bedrijf heeft hiervoor gekozen om de kwaliteit van de game te verbeteren en ervoor te zorgen dat er meer content in het spel zit op lancering.

Mario Kart Tour
Mario Kart Tour
Mario Kart Tour

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik zie alweer microtransacties voorbij komen. Zeker met dat plaatje van ultra rare. Lets go boys

0
test

hopelijk ook een eenmalige aanschaf en cosmetische microtransacties :)

0

Aanbevolen voor jou