Eerste details DLC Split/Second: Velocity onthuld | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het downloadbare pakket heet het 'Hyper Car Pack' en biedt spelers drie "super-high performance"-auto's. Het kiezen van één van deze drie auto's geeft de speler een groot voordeel, omdat deze auto's supersnel zijn.

Winkelketen Play heeft deze informatie vrijgegeven omdat het reserveren van Split/Second bij de winkel een gratis code voor het Hyper Car Pack oplevert. De informatie over de downloadbare content is nog niet door uitgever Disney bevestigd.

In Split/Second: Velocity kunnen spelers op de verschillende banen diverse explosies teweeg brengen om tegenstanders te dwarsbomen. De concurrentie kan echter hetzelfde doen, waardoor races uitmonden in totale chaos. De game verschijnt later deze maand op Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou