Eerste details Dark Souls 3-dlc bekend | Gamer.nl

Eerste details Dark Souls 3-dlc bekend | Gamer.nl

Het Japanse blad Famitsu heeft de eerste details en screenshots van dlc voor Dark Souls 3 gepubliceerd. Dat meldt Hachima Kikou. Het blad ligt nog niet in de winkels.

De eerste downloadable content voor Dark Souls 3 komt op 25 oktober uit in Japan en kost 1200 yen (omgerekend zo'n 10 euro). Een seizoenspas die de eerste en tweede dlc bundelt is ook beschikbaar voor 2000 yen (omgerekend ongeveer 17 euro). In Europa is de Season Pa reeds bestelbaar voor 24,99 euro.

Spelers die de seizoenspas voor PlayStation 4 aanschaffen krijgen daarnaast ook toegang tot een speciaal thema.

Volgens Hachima bevat het eerste dlc-pakket nieuwe wapens, magie en een nieuwe map. In afbeeldingen zouden een great sword met een kleurloze vlam, magie dat lijkt op een ijzige storm en een Miracle in de vorm van een boemerang van licht te zien zijn.

Ook is een nieuw sneeuwgebied te zien in een screenshot dat gepubliceerd is in het blad. De nieuwe PvP-map heet Immortal Competition.

De screenshots zijn nog niet online te vinden. Een officiële aankondiging met beeldmateriaal en informatie over de westerse release van de dlc komt mogelijk morgen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou