Eerste details Battlefield Mobile onthuld

Eerste details Battlefield Mobile onthuld

EA heeft de eerste details van het eerder aangekondigde Battlefield Mobile onthuld.

Deze week verscheen de Google Play-pagina van de game plots online en inmiddels heeft EA ook wat meer informatie gegeven. De free-to-play-game moet diverse elementen uit de reeks gebruiken. De traditionele Battlefield-gameplay speelt dan ook een centrale rol, waaronder de mogelijkheid om omgevingen te vernietigen.

Hoewel het spel gratis te downloaden is, kunnen spelers met echt geld cosmetische items kopen. Ook is er een battle pass te koop. Er zijn vier klassen: Assault, Support, Medic en Recon. Het uiterlijk van de personages kan logischerwijs worden aangepast.

Ergens deze herfst wordt er een gelimiteerde test voor de game gehouden in de Filipijnen en Indonesië. Mensen aldaar hebben een Android-apparaat van 7.0 of hoger nodig. Tijdens de test kan alleen Conquest worden gespeeld op de Battlefield 3-map Grand Bazaar.

Battlefield Mobile moet wereldwijd publiekelijk beschikbaar komen in de loop van 2022. Hieronder zijn enkele screenshots te zien die van de Google Play-pagina komen.

Battlefield Mobile
Battlefield Mobile
Battlefield Mobile
Battlefield Mobile
Battlefield Mobile

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben echt helemaal gestopt met dat mobiel gamen. Al die reclames en ingame munteenheid die je met echt geld moet kopen of 1000 uur spelen voor een beetje geld. Snap niet dat mensen dit leuk vinden.

0
test

@goofyZ3 ja de industrie maakt zichzelf kapot uiteindelijk met dat verdienmodel. Er zijn natuurlijk wel goede voorbeelden: Clash royale en brawlstars , daar merk je het minder.

0
test

@Falstaff Minder? Brawlstars heeft gewoon een BATTLEPASS.... dat is precies de reden waarom ik het direct weer verwijderd heb.

0
test

@Battlestar28 Hoe durven ze inderdaad geld te willen verdienen aan een gratis spel! SCHANDE!

0

Aanbevolen voor jou