Eerste contentseizoen van Call of Duty: Modern Warfare onthuld

Eerste contentseizoen van Call of Duty: Modern Warfare onthuld

Activision Blizzard heeft de inhoud van het eerste contentseizoen voor Call of Duty: Modern Warfare onthuld.

Op 3 december begint het seizoen. Vanaf dat moment worden er gedurende een nog onbekende periode allerlei nieuwe elementen aan de game toegevoegd. Alle content is geheel gratis en verschijnt tegelijk op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Het gaat in ieder geval om drie nieuwe multiplayermaps die zijn gebaseerd op maps uit eerdere Modern Warfare-games: Crash, Vacant en Shipment. Ook de Ground War-modus krijgt een nieuwe map in de vorm van Port. Zelfs Gunfight krijgt nieuwe maps, namelijk Cargo en Atrium.

Verder komen er nieuwe multiplayermodi naar de game in de vorm van Reinforce, Gunfight OSP en Infected. Er staan nieuwe Spec Ops-ervaringen klaar genaamd bomb Squad, Grounded, Just Reward en Pitch Black. Tot slot komen er nieuwe wapens naar de game in de vorm van de RAM-7 en Holger-26.

Op 3 december onthult Activision de Battle Pass voor Modern Warfare. Met die betaalde pass kunnen spelers in de multiplayer een apart level (tot 100) behalen en allerlei cosmetische items ontgrendelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Misschien geen populaire mening maar ik zit toch echt te wachten op de battle royale modus. Dan koop ik hem meteen.

0
test

@Janzijnvader, waarom wachten op de battle royale modus ? Ik vind het de beste COD in jaren en er zijn genoeg andere modi waar je je mee kan vermaken.

0

Geruchten geven aan dat er een BattleRoyal modus zit aan te komen! FreeToPlay wel te verstaan! @Janzijnvader

0
test

Beetje vreemd dat ze een nogal knappe vrouw die er niet uit ziet alsof ze een soldaat is gebruikt wordt voor de afbeelding

0

Aanbevolen voor jou