Sony toont eerste beelden van fotomodus in God of War | Gamer.nl

Sony toont eerste beelden van fotomodus in God of War | Gamer.nl

Sony Interactive Entertainment heeft tijdens de lanceringslivestream de eerste beelden van de fotomodus in God of War getoond.

Met de fotomodus kunnen spelers Kratos en Atreus op verschillende manieren in beeld brengen. Kratos kan zelfs een 'duckface' opzetten en spelers kunnen Atreus zijn tong laten uitsteken naar de camera.

Naast deze grappige mogelijkheden kunnen spelers ook serieus aan de slag met de nieuwe modus. Zo kunnen spelers door middel van filters of saturatie bijzondere portretten van de hoofdpersonages creëren en bestaat er de mogelijkheid om bepaalde personages uit een shot te verwijderen.

Tevens heeft regi eur Cory Barlog een emotionele reactievideo uitgebracht uit over de vele positieve beoordelingen en reviews die zijn game heeft ontvangen.

God of War is vanaf vandaag exclusief te spelen op PlayStation 4. Lees in onze recensie wat te wachten staat in deze PS4-exclusive. Redacteur Erik laat hier weten; "God of War speelt heerlijk en is een prachtig spel. Het nieuwe deel geeft de franchise nieuw elan, maar heeft niets aan identiteit verloren."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou