Shox wordt de eerstvolgende game in de EA Sports Big serie, waar eerder SSX en SSX Tricky in verschenen. Ook het lekker aanvoelende Freekstyle valt onder het EA Sports Big label.

Ook de aankomende rally game van Electronic Arts, Shox, zal onder de vlag van EA Sports Big worden uitgegeven, wat ons verteld dat de game veel extreme situtaties voorschotelt.

Vandaag kunnen we genieten van de eerste bewegende beelden van het spel. Hierin zien we verschillende bolide's soepeltjes over de weg glijden, al lijkt het soms wel of ze geen contact hebben met de weg. De trailer is er in het .avi formaat en weegt 27 MB. Dezelfde trailer is ook in een iets kleinere resolutie beschikbaar, in dit geval mag je 22 MB door je modem trekken.

- Kleine Shox trailer - Grote Shox trailerIn de trailer is onder andere te zien hoe een aantal bolides en een mini racen door verschillende landschappen. Het hoofddoel in het spel is racen met stijl. Hoe stijlvoller je de eindstreep bereikt des te meer punten kan je verdienen. Diegenen die graag met Shox aan de gang willen moeten nog even wachten, op 26 september zal deze game in de schappen verschijnen voor zowel de PlayStation2 en de GameCube.