Eerste bèta-uitnodigingen Gotham City Imposters verstuurd | Gamer.nl

Eerste bèta-uitnodigingen Gotham City Imposters verstuurd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel er al een aantal uitnodigingen verzonden zijn, gaat de bèta zelf nog niet van start. De begeleidende tekst die geselecteerde gebruikers zouden hebben ontvangen, meldt dat er in de komende weken meer bekend wordt gemaakt over wanneer deze van start gaat. Testers wordt verzocht om een account aan te maken op het Gotham City Imposters-forum. Hier kan iedereen terecht voor vragen, of het melden van klachten of bugs.

Gotham City Imposters is een zes tegen zes online shooter in de stijl van Team Fortre 2. Het spel brengt een hommage aan de wereld van Batman op het gebied van levels en personages. Er kan worden gevochten als 'Bats' of als 'The Jokerz', waarbij iedere speler zijn of haar eigen personage kan aanpa en met Batman-acce oires.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou