Eerste beeldmateriaal van Divinity 2: Ego Draconis | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Na een lange periode van stilzwijgen krijgen we langzaamaan meer te weten en te zien van Divinity 2: Ego Draconis, het vervolg op Divine Divinity, de RPG van het Vlaamse Larian Studios uit 2002. Divinity 2 brengt ons opnieuw naar de wereld Rivellon. De speler vertolkt de rol van een Dragon Slayer en loopt stad en land af om op draken te jagen. Uiteindelijk zal hij evolueren tot een legendarische Dragon Lord en nieuwe vaardigheden toebedeeld krijgen en nieuwe wapens kunnen hanteren.

Vooralsnog is de informatie die uitgever dtp over Divinity 2 bekend heeft gemaakt, vooral vrij algemeen. Alles wat erin genoemd staat, wordt eigenlijk al door het woordje 'RPG' geïmpliceerd: personages die ervaring opdoen, een wereld met mensen en fantasiefiguren, een gevarieerde queststructuur en de noodzaak om je drankjes en vaardigheden strategisch te benutten.

Waarin het zich van de ma a onderscheidt, komen we mi chien later te weten. Bijvoorbeeld in het tweede kwartaal van 2009, wanneer het spel zou moeten verschijnen voor PC en 360. Of in Leipzig over anderhalve week, wanneer het spel debuteert op de Games Convention. Geniet intu en van de eerste screenshots.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou