Eerste beelden Wii 2 mogelijk gelekt | Gamer.nl

Eerste beelden Wii 2 mogelijk gelekt | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De video zou zijn gemaakt tijdens een presentatie en toont een ontwerp van de spelcomputer dat overeenkomt met eerdere gelekte ontwerpen. Ook verschijnt er een ontwerp van de controller die, zoals uit eerdere geruchten ook is gebleken, voorzien is van twee analoge sticks en een touchscreen. 

De authenticiteit van de video is niet vast te stellen, ook Nintendo heeft niet gereageerd. Het feit dat hij geen geluid heeft is een aanwijzing dat de video nep is. Ook het feit dat de video nog niet op last van Nintendo van YouTube is verwijderd, bewijst volgens sommige gamers dat de video nep is. Van de andere kant zou Nintendo juist erkennen dat de video wel degelijk beelden toont van de Wii-opvolger, als ze deze offline zouden laten halen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou