Eerste beelden van nieuwe versie Verdansk-map uit CoD: Warzone gelekt

Eerste beelden van nieuwe versie Verdansk-map uit CoD: Warzone gelekt

Sommige Call of Duty: Warzone-spelers konden al kort de nieuwe Verdansk-map uitproberen. Daar zijn nu beelden van.

Het derde seizoen van Call of Duty: Warzone begint pas later vandaag. De Verdansk-map die gisteravond is opgeblazen komt dan terug in een ander jasje, onder andere met een jaren 80-vibe.

Sommige spelers kwamen per ongeluk al in een privématch terecht waarin de nieuwe map speelbaar was. De ontwikkelaar heeft dit inmiddels gecorrigeerd, maar hieronder is dertig minuten aan gameplay te zien van de nieuwe map.

De felle kleuren vallen meteen op. Daarbij hebben bepaalde gebouwen een nieuw likje verf gekregen. Het tussenfilmpje waarin spelers in goederenvliegtuigen arriveren is nu vervangen voor de aankomst van spelers in helikopters. 

De lay-out van de map zelf lijkt grotendeels gelijk, al zijn bepaalde kenmerkende gebouwen aangepast of geheel vervangen. Mine is nu op de plek van de oude Quarry en Dam is verdwenen. De Gulag is aangepast en lijkt nu meer op de Standoff-map uit Black Ops 2. Ook is Summit toegevoegd aan de battle royale-game. Alle loot bestaat nu uit Black Ops Cold War-wapens.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoop nog steeds dat dit met opzet gedaan is om mensen op t verkeerde been te zetten, maar zal wel te naïef zijn. Wat ontzettend lui is dit, hoe kan je nou zulke kleine veranderingen doorvoeren na maandenlange opbouw naar dit event

0

Het zou leuk zijn als de servers vanavond eens meewerken, mijn god...

0

Aanbevolen voor jou