Eerste beelden PS3-versie The Another World | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Van de PS3-versie zijn een aantal screenshots en een trailer vrijgegeven. De PS3-versie wordt geen directe overzetting van de eerder aangekondigde DS-versie naar een hogere resolutie, maar maakt gebruik van een 3D-engine om de spelwereld weer te geven. De personages zien er dankzij cel-shading technieken uit alsof ze handgetekend zijn. De PS3-versie verschijnt in 2011 in Japan. Oorspronkelijk zou Ninokuni: The Another World alleen voor de DS uitkomen. Die versie is ook nog steeds in ontwikkeling en zou al eind dit jaar in Japan op de markt moeten komen.

Studio Ghibli

Ninokuni: The Another World is een RPG die zich kenmerkt door de bijzondere tekenkunsten van Studio Ghibli die ook terug te vinden zijn in de films die de studio heeft uitgebracht, zoals Spirited Away en Prince Mononoke. In The Another World beleeft de speler het verhaal van de jonge Oliver, die na het verlies van zijn moeder zich door een parrallelle wereld vol fantasie en bizarre wezens moet banen om zo hopelijk zijn moeder weer tot leven te wekken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou