Eerste beelden en info van xCloud via een browser opgedoken

Eerste beelden en info van xCloud via een browser opgedoken

De eerste screenshots en informatie van de webbrowserversie van Microsoft xCloud zijn opgedoken.

The Verge deelde de foto's en informatie vandaag. Volgens de website heeft het van bronnen nauw betrokken bij Microsoft vernomen dat werknemers van het bedrijf de service nu testen, voordat het publiekelijk wordt uitgerold.

Vorig jaar kondigde Microsoft al aan dat het in de lente van dit jaar een browserversie van xCloud zou lanceren. Op die manier is er geen speciale app nodig voor de service - wat bijvoorbeeld op iPhones en iPads niet mogelijk is, omdat Apple het nagenoeg onmogelijk maakt voor xCloud en andere services om games aan te bieden via de App Store. De browserversie moet er voor zorgen dat gamers ook op iOS aan de slag kunnen met xCloud.

Volgens The Verge werkt de browserversie nagenoeg hetzelfde als het huidige xCloud. In de webbrowserversie zit een launcher met de mogelijkheid om alle cloudversies van games die beschikbaar zijn via Xbox Game Pass Ultimate op te starten en pas gespeelde games te resumeren. Wanneer een game wordt opgestart, wordt het beeld automatisch full-screen weergegeven.

Onderstaande screenshots zijn van The Verge.

xCloud
xCloud

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er leuk uit. Vind xcloud echt geweldig werken. Merk wel op 5g van 'tmobile werkt het beter dan op meeste wifi netwerken.

0

Hopen dat het beter werkt dan op mobiel, heel veel stutters vooral.

0
test

@Quintex die problemen ervaar ik niet. Had wel dat ik bij m'n vorige telefoon een erg instabiele verbinding had waardoor de game constant bevroor. Op de telefoon van m'n vriendin en op m'n chromebook (tot de december patch) werkte het zonder issues.

0

Aanbevolen voor jou