Eerste Battlefield 2042-update van het jaar verschijnt vandaag

Eerste Battlefield 2042-update van het jaar verschijnt vandaag

In de loop van vandaag moet update 3.2 voor Battlefield 2042 uitkomen.

Dat hebben Electronic Arts en Dice laten weten. De update brengt "een aantal kleine oplossingen en verbeteringen gericht op stabiliteit" met zich mee.

Daarnaast worden er verbeteringen aangebracht in hoe spelers XP verdienen in Battlefield Portal - zo wordt de limiet van hoeveel XP er per minuut verdiend kan worden naar 300 verhoogd. De patch notes zijn hier te vinden.

Ergens midden tot laat februari moet update 3.3 uitkomen voor Battlefield 2042. Dat moet een forsere update worden en voegt onder andere een scorebord toe. Hieronder is een screenshot van het scorebord te zien.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geloof het of niet maar dit is geen nieuwe versie van het scoreboard haha, het scoreboard mist namelijk nog in BF2042 (Een van de legacy features waar de community over klaagt dat mist). Een FPS shooter zonder scoreboard kan echt niet vind ik, maar gelukkig gaan ze die eindelijk toevoegen. Wat ik nog wel raar vind is dat er geen Deaths op worden weergegeven, kill/death stats is toch iets wat elke shooter moet hebben, er zijn mensen die daar op letten.

0
test

@MelvinChowder Te bizar eigenlijk. Helder, aangepast!

0
test

@MelvinChowder je ziet wel je eigen deaths. Maarja kills zijn soms ook soort van steals zeker wanneer je met veel man speelt is dit een issue. Maar ik miste het scorebord niet echt, alleen het einde van het potje.

0

Wat een nutteloze spamfilter hebben jullie..

0
test

@GangstaLean Nutteloos is hij niet, want voor de filter werden we overspoeld door spam en nu niet meer. Irritant is hij wel helaas. Voor nu kan ik alleen als tip meegeven: plaats geen leestekens op letters.

0

@MichelMusters Alright, dat is een bruikbare tip. Ik wilde uberhaupt typen en dat bleek dus niet op zijn "Duits" te mogen worden geschreven. Jullie dachten zeker dat ik over oeber en oenter mensen ging schrijven ;)

0
test

@MichelMusters hebben jullie een third-party spamfilter in gebruik genomen of er zelf eentje gemaakt? Zo lastig is het namelijk niet om een fatsoenlijk filter te schrijven of het zo aan te passen dat leestekens gewoon toegestaan staan. Leestekens direct gelijk stellen aan spam is niet echt een feature maar een bug ;)

0

Aanbevolen voor jou