'Eerste Battlefield 2042-seizoen wordt volgende week onthuld'

'Eerste Battlefield 2042-seizoen wordt volgende week onthuld'

Ergens in de loop van komende week zou Dice de details rondom het eerste seizoen van Battlefield 2024 uit de doeken doen.

Dat zouden bronnen aan journalist Tom Henderson hebben verteld, zo meldt hij op Try Hard Guides. Hij heeft het specifiek over de week die op 6 juni begint. 

Hij kon niet vertellen of er ook een trailer zou worden getoond, maar op 8 juli zouden media en content creators hun hands-on impressies op websites en YouTube plaatsen. Volgens Henderson zouden de officiële details rondom het eerste seizoen echter al een dag eerder online kunnen verschijnen.

Henderson meldt ook dat het eerste seizoen ergens binnen de komende twee weken moet uitkomen. Dat is een logische aanname, aangezien Dice eerder al aangaf dat het eerste seizoen ergens in de eerste twee weken van juni moet beginnen.

In het aankomende eerste seizoen van de shooter moet onder andere een nieuwe specialist zitten, alsmede een Battle Pass een nieuwe content voor de Portal-modus. Mogelijk bevat het seizoen ook een nieuwe map, al is dit nog niet bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik volg het battlefield nieuws wel redelijk, maar waar hebben ze ooit gezegt dat er nieuwe portal content uitkomt bij seizoen 1? Laatst hadden ze aangegeven zich te focussen op map optimalizatie, Conquest (64 en 128) en Breaktrough (64). Ze vertelden toen ook dat de support voor Hazard Zone modus kwam te vervallen, het bleef akelig stil rondom Portal.

0
test

@Soneh Volgens mij hebben ze inderdaad nooit (officieel) geclaimd dat Portal uitgebreid zou worden. Tijdens de vroege reviewsessies heb ik daar nog expliciet naar gevraagd, maar zelfs toen waren de antwoorden al strak gecureerd om elke vorm van een belofte te ontwijken.

0
test

Ze kunnen beter de focus zetten op een nieuwe battlefield. Deze is naar mijn mening zeer teleurstellend.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Oh beter ze hebben een harde comeback nodig hehe. BF 1 en 5 waren vermakelijk

0

Aanbevolen voor jou