Eerste artwork van Call of Duty Black Ops: Cold War getoond

Eerste artwork van Call of Duty Black Ops: Cold War getoond

Via Twitter is de eerste artwork van het pas aangekondigde Call of Duty Black Ops: Cold War onthuld.

De game draait om de Koude Oorlog - het conflict tussen de VS en Rusland - en de artwork lijkt dat te bevestigen. Daarbij zijn er twee verschillende soldaten te zien, wat lijkt te hinten naar de mogelijkheid dat spelers met personen uit beide landen spelen gedurende de game.

Veel meer details zijn er nog niet.Activision plaatste gisteren een teaservideo met daarin zwart-witbeelden uit de jaren '60. De video eindigt met de opmerking "Ken je geschiedenis, of wees gedoemd om het te herhalen". De onthulling van het spel is op woensdag 26 augustus.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Misschien is dat wel de reden waarom er al 2 dagen achter elkaar flinke disconnects zijn. Echt belachelijk, ben je er eindelijk in, word de verbinding na 9 minuten weer verbroken... (aan mijn instellingen is niks mis, al gechecked) Dacht eerst dat het misschien bij KPN zou liggen, want een vriend en ik hebben het probleem alle 2 en hebben ook alle 2 kpn. Maar 2 andere vrienden hadden er geen last van, waarvan er 1 ook kpn had. Kan nu al 2 avonden achter elkaar niet fatsoenlijk het spel spelen, wat er voor zorgt dat je je avond aan het verpesten bent door naar reconnect/disconnect schermen te kijken ipv iets anders. Heel leuk ook voor je teamgenoten in Warzone, begin je met 4, vallen er 2 weg door dc.

0
test

@HunterSeeker Vreemd. Kan misschien een Warzone eigen probleem zijn maar ik heb twee avonden achter elkaar van 19:00 tot ongeveer 22:00 de Multiplayer gespeeld en heb geen problemen ondervonden. Neemt natuurlijk niet weg dat als ik het probleem niet heb dat er geen problemen zijn, maar ik heb niks gemerkt.

0
test

@Paxopoxo had het ook bij multiplayer en in de menu's. Wel goed voor je dat je er geen last van had. ik probeerde ook rond dezelfde tijd als jou te spelen. Maar nogmaals, 2 van de 4 vrienden van mij hadden ook geen problemen. (2 ervan wonen in dezelfde stad en 1 ervan had wel problemen en de ander niet). Dus sommige ervaren een hoop problemen terwijl andere niks merken.

0

@HunterSeeker is er niet iets op de achtergrond of in je huis aan het downloaden of streamen of Youtube filmpjes aan het kijken?

0
test

@Pascal08 nope, zie nu ook al op een kpn forum dat er flink geklaagd word. Heb alles aan mijn kant al gechecked.

0
test

Heel vet dit! Erg benieuwd naar 26 Augustus! Hopelijk zijn die leaks van een paar maanden geleden accuraat, en kan ik binnenkort weer met plezier een call of duty multiplayer spelen.

0

Aanbevolen voor jou