Apex Legends-toernooi met bekende Twitch-streamers start volgende week

Apex Legends-toernooi met bekende Twitch-streamers start volgende week

Volgende week vindt het eerste officiële toernooi van Apex Legends plaats. Het evenement, genaamd Twitch Rivals, is een samenwerking van Respawn Entertainment en Twitch.

Aan het toernooi doen 48 bekende Twitch-streamers mee, waaronder Shroud en DrDisrespect. Het evenement heeft een prijzenpot van 200,000 dollar en is verdeeld in twee delen. Op 12 februari en 19 februari gaan de streamers live met elkaar de strijd aan, waarin ze verdeeld worden in zestien teams van drie.

Apex Legends

De teams worden gesplitst in Noord-Amerika en Europa. De Europese teams nemen het tegen elkaar op om 18:00 uur Nederlandse tijd, Noord-Amerika begint vanaf 22:00 uur. Het toernooi zal te volgen zijn via het Twitch-kanaal van Twitch Rivals.

Apex Legends werd maandag gelanceerd door Respawn Entertainment en is een free-to-play battle royale. Xbox One-gebruikers in onder andere Nederland, Zweden en Denemarken die de taal van hun console niet in het Engels hadden staan, hadden het probleem dat alle tekst in Apex Legends in het Duits werd vertoond.

Lees ook 'Apex Legends neemt het op tegen Fortnite' waarin Ron zijn eerste ervaringen met de Titanfall-battle royale bespreekt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het spel speelt zo lekker weg. Ik ben benieuwd of het ook lang word ondersteund met genoeg met mensen online. Shroud heeft dikke kan om die pot te winnen xD. Die gast is echt ziek gozer kan het bijna solo ook aan.

0

Aanbevolen voor jou