Eerste alfatest van Diablo 2: Resurrected is dit weekend

Eerste alfatest van Diablo 2: Resurrected is dit weekend

Vanaf aanstaande vrijdag wordt de eerste alfatest voor de pc-versie van Diablo 2: Resurrected gehouden.

Dat heeft Blizzard aangekondigd. Een beperkt aantal mensen die zich via de website van de game hebben aangemeld krijgen toegang tot de alfa. Vrijdag worden de uitnodigingen verstuurd en weet men dus of men uitgekozen is.

In de alfatest zijn alleen de eerste twee acts speelbaar in singleplayer. Daarnaast bevat het de klassen barbarian, amazon en sorceress. Er is geen levelcap.

Het is toegestaan voor mensen die de alfa spelen om gameplay op te nemen en te streamen. Dit weekend zendt Blizzard zelf ook een livestream met gameplay uit via

Watch on YouTube

en Twitch. De alfatest loopt tot maandagavond.

Diablo 2: Resurrected bevat zowel het hoofdspel als de uitbreiding Lord of Destruction. Spelers kunnen verbeterde animaties en effecten, dynamische lichtinval en een 4K-resolutie verwachten. De game wordt ontwikkeld door Blizzard in samenwerking met Vicarious Visions, en moet ergens later dit jaar uitkomen op pc, Xbox Series X en S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Nintendo Switch. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

[quote]Een beperkt aantal mensen die zich via de website van de game hebben aangemeld krijgen toegang tot de alfa. [/quote] Uiteraard hebben streamers en Youtubers voorrang :p Heb me ervoor aangemeld maar denk niet dat ik toegang zal krijgen. Ach, misschien in een toekomstige beta weer een kans.

0
test

Als ze dit nu net zo verpesten als Warcraft III, ik ga stuk. Al vind ik het sneu voor de fans, van beide franchises overigens.

0

@Ardyn Ach. Na Diablo 3 heb ik mijn rouwperiode al gehad. Ik zie dit aan met milde interesse maar als het wederom een mooi verpakte aanfluiting blijkt te zijn dan is het een kwestie van de schouders ophalen en verder gaan met het leven.

0

Aanbevolen voor jou