Eerste aflevering The Last of Us-serie staat vanaf 16 januari op HBO Max

Eerste aflevering The Last of Us-serie staat vanaf 16 januari op HBO Max

De HBO-serie gebaseerd op The Last of Us gaat op 16 januari in première.

Dat is gisteren bekendgemaakt. Hoewel Naughty Dog op Twitter spreekt van 15 januari, is het wanneer hij in de VS in première gaat al een dag later in Nederland. Via een tweet van HBO Max Nederland blijkt dan ook dat de eerste aflevering hier op 16 januari op de streamingdienst komt te staan. Op de website van HBO lekte de releasedatum eerder deze week al uit.

In de serie speelt Pedro Pascal de rol van Joel en Bella Ramsey de rol van Ellie. Verder zullen ook Nick Offerman als Bill, Merle Dandridge als Marlene en Gabriel Luma als Tommy te zien zijn. De acteurs die Joel en Ellie in de games vertolkten zullen ook een (andere) rol krijgen binnen de show.

Het eerste seizoen van The Last of Us moet het verhaal van de eerste game behandelen, al zal dat verhaal ook worden uitgebreid. De eerder verschenen trailer, die hieronder nog eens is te bekijken, hint daarnaast naar scènes uit de uitbreiding van de game, Left Behind.

De serie is geschreven door gameregisseur Neil Druckmann en Chernobyl-schrijver Craig Mazin. Druckmann regisseert ook een aflevering van de serie.

Watch on YouTube
The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ben heel benieuwd na deze serie, hopelijk is die beter dan House of Dragon.

0
test

Vet dat is al snel!

0

Aanbevolen voor jou