Eerste aflevering The Last of Us-serie duurt 85 minuten

Eerste aflevering The Last of Us-serie duurt 85 minuten

De lengte van de eerste aflevering van de aankomende HBO-serie gebaseerd op The Last of Us is bevestigd: deze duurt 85 minuten.

Er gingen een paar weken geleden al geruchten rondom de tijdsduur van de aflevering, maar inmiddels is het bevestigd via een vermelding door HBO zelf, zoals in onderstaande tweet te zien is.

De eerste aflevering is naar verluidt zo lang, omdat het oorspronkelijk om twee afleveringen ging die inmiddels zijn gecombineerd. Het complete eerste seizoen bestaat nu uit negen afleveringen.

De hoofdrollen in The Last of Us worden gespeeld door Bella Ramsey (Ellie) en Pedro Pascal (Joel). Ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) spelen een rol. Andere acteurs en actrices in de serie zijn Nick Offerman, Anna Torv en Merle Dandridge. Ashley Johnson en Troy Baker, die de rollen van Ellie en Joel in de games vertolkten, hebben andere kleine rollen binnen de serie gekregen. De eerste aflevering van The Last Of Us verschijnt op 16 januari in Nederland op HBO Max. Het eerste seizoen volgt het verhaal van de eerste game. 

Recentelijk kwamen er meer details naar buiten over de serie en het maken ervan. Lees daar hier meer over.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Eerste seizoen volgt de eerste game. Nice!

0

@Bteqq Ik mag wel hopen dat het een beetje afwijkt, want anders weet je exact wat er gaat gebeuren. Dat haalt de prik wel een beetje uit de cola.

0
test

@gimbal2 Ja dat hoop ik ook, maar ben blij dat het rond die periode is en hopelijk een vervolgseizoen nieuwe gebeurtenissen inslaat.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou