Nieuws
Borderlands 3

Eerste 12 minuten van Guns, Love and Tentacles van Borderlands 3

Volgende add-on komt binnen twee weken

Geschreven door Zoë Bonefaas op
De kosmische horror/romantische komedie-uitbreiding genaamd: Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock komt uit op 26 maart en ontwikkelaar Gearbox heeft de eerste 12 minuten laten zien.

Gearbox onthulde deze nieuwe uitbreiding met een trailer tijdens PAX East. Nu het spel bijna uit is, laat de ontwikkelaar een glimp zien van de ijskoude planeet Xylourgos en alle wezens die daar op de speler wachten.

In de uitbreiding volgen spelers het verhaal van Sir Alistair Hammerlock en Wainwright Jakobs. De twee geven tegen elkaar het ja-woord en vieren hun trouwerij op de ijsplaneet Xylourgos. Ze hebben echter geen rekening gehouden met het enorme monster dat bevroren boven een dorp vol krankzinnige occultisten ligt. Om Hammerlocks en Wainwrights verhaal een gelukkig einde te geven moeten spelers het kwaad bestrijden.

Ook kunnen spelers met deze uitbreiding samenwerken met oude vrienden en nieuwe personages. Daarmee vechten ze tegen de bloeddorstige vijanden, waaronder buitenaardse beesten, gemuteerde occultisten en een groep koudbloedige bandieten.

Borderlands 3

Spelers met een Borderlands 3 Season Pass en met de Deluxe Edition krijgen deze uitbreiding er gratis bij. De uitbreiding is vanaf 26 maart beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

CD Projekt Red wil Cyberpunk 2077 nog altijd in september uitbrengen Analisten: Kans vertraging Xbox Series X en PlayStation 5 groot
0

Reacties op: Eerste 12 minuten van Guns, Love and Tentacles van Borderlands 3

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.