Nieuws
Fortnite

Fortnite-evenement High Stakes komt met nieuwe items

Versla de tegenstander in stijl

Geschreven door Rick Bloemzaad op
Epic Games onthult details over het tijdelijke evenement High Stakes dat later deze week naar Fortnite komt. In dit evenement introduceert de ontwikkelaar onder andere de Getaway-modus.

In Getaway voeren groepen spelers een zoektocht uit naar juwelen. De groepen spelers worden gedropt op een Battle Royale-map en moeten zoeken naar de juwelen. Deze zitten in kluizen, die op willekeurige locaties uit de lucht komen vallen.

Zodra een team een juweel weet te vinden moet het juweel naar het Getaway-busje worden verplaatst. Tegelijkertijd moet voorkomen worden dat andere teams het juweel stelen. De eerste vier teams die een juweel succesvol weet te vervoeren naar het Getaway-busje, winnen de game.

Nieuwe challenges

Een ander onderdeel van het tijdelijke evenement zijn drie nieuwe challenges. Ieder van deze challenges geven de speler een exclusieve beloning die gekoppeld is aan het evenement. Zo krijgen spelers 5000XP voor het spelen van 10 Getaway-games. Ook wordt er een speciale spray gegeven aan spelers die 500 punten aan schade verrichten aan spelers die een juweel dragen. Spelers die in totaal vijf keer een juweel hebben opgepakt, krijgen een spoor van geld achter zich tijdens het skydiven. Wanneer alle challenges zijn voltooid worden spelers beloond met een speciale koevoet harvesting-tool.

Fortnite
Fortnite
Fortnite

Daarnaast zijn er ook nieuwe gethematiseerde cosmetics toegevoegd. Zo is er de Wildcard-outfit die komt met een masker dat vier verschillende motieven kent: harten, schoppen, ruiten of klaver. Tevens is er nog een nieuwe Cuff Case Back Bling en een Safe Cracker Glider.

Het High Stakes-evenement vindt later deze week plaats op Fortnite Battle Royale.

Dit artikel delen:

Lees meer

Marvel’s Spider-Man is perfecte hommage aan de superheld Het veelzijdige oeuvre van Insomniac Games
0

Reacties op: Fortnite-evenement High Stakes komt met nieuwe items

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.