Uitgever OnGames en ontwikkelaar Novarama komen in de herfst van 2007 met de game Wild Summer. In dit spel speel je een 16 jarige knul die aan de vooravond staat van de zomer van zijn leven. Voor je voeten ligt een stad die je vrij kunt verkennen en waarin je het zomervertier op mag zoeken. Ga je joyriden, feesten, nieuwe vrienden ontmoeten, beachvolleyballen of toch liever achter de meiden aan? De keuze is geheel aan jou. Door het spel heen loopt een verhaallijn waarin je een twinigtal personages zult onmoeten.

OnGames heeft alvast wat screenshots vrijgegeven om te benadrukken wat je gedurende zo'n zomer al dan niet kunt doen. Zie hieronder een relaas van de zomer in beeld en tekst:

De zomer is begonnen. Het eerste wat je doet is oefenen met je macho-loopje. Schouders breed en armen goed naar voren en naar achteren zwaaien. Vergeet ook niet een flashy t-shirt aan te trekken!

Vervolgens moet je een bezigheid bedenken om de zomer mee door te komen. Wat te denken van een potje knikkeren?

Van een ladder omlaag klimmen terwijl je nodig naar de wc moet.

Je grenzen verkennen, of beter gezegd, de grenzen van je stad.

Doen alsof je zelfmoord wil plegen door op een hoog gebouw te klimmen.

Of gewoon echt zelfmoord plegen.

Of aan de meester vragen hoe zo'n auto nou werkt. Nee, het is zomer, er is geen meester. Dan maar niet joyriden.

Wild Summer verschijnt voroalsnog alleen voor de PC. Meer boeiende screenshots van deze boeiende zomer vind je op de gamepagina. Waarom zijn er nou geen plaatjes van de spelonderdelen 'dating girls' en 'chasing girls'.