Verborgen pokémon in trailer Sword and Shield?

Verborgen pokémon in trailer Sword and Shield?

In de nieuwe trailer is er een mysterieuze pokémon te zien die niet is uitgelicht in de video. De clip waarin dit te zien is duurt maar enkele seconden, maar het is overduidelijk een pokemon.

In de nieuwe trailer van Pokemon Sword and Shield die gisteren online is gekomen is een hoop te zien over de nieuwe game. Zo zijn er een aantal nieuwe pokémon te zien zoals Yamper, een elektrische-type pokemon die weggeworpen pokéballs voor je op kan halen tot Alcreamie, een fee-type pokémon. Voor de oplettende kijker valt echter nog een vierde pokémon op die centraal gezet is.

In het begin van de trailer is te zien dat chairman Rose een pokéball gooit waarna er een flits van licht is, waarna er wordt overgeschakeld naar Alcreamie. In die enkele seconden van de lichtflits valt er echter wat te zien; het silhouet van een mysterieuze pokemon. Door de flits valt er weinig te zien, een lange nek en vier benen en hij lijkt voornamelijk oranjerood van kleur te zijn, alhoewel de flits hier natuurlijk effect op kan hebben.

Op eerste oogopslag doet de pokémon denken aan een olifant en giraffe gemixt of een dinosaurus, met de lange nek en dikke poten. Op de voeten zijn zwart en geelkleurige driehoeken te zien, het lichaam lijkt oranje. De nek, zoals het nu lijkt, is rood van kleur en de kop is zwart. Het zou ook nog mogelijk kunnen zijn dat hetgeen wat rechts bovenin te zien is een arm is, maar dat valt uit het beeld niet goed op te maken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou