Nieuws
pokemon sword and shield

Verborgen pokémon in trailer Sword and Shield?

Wie is deze Pokemon?

Geschreven door Dagmar De Groot op
In de nieuwe trailer is er een mysterieuze pokémon te zien die niet is uitgelicht in de video. De clip waarin dit te zien is duurt maar enkele seconden, maar het is overduidelijk een pokemon.

In de nieuwe trailer van Pokemon Sword and Shield die gisteren online is gekomen is een hoop te zien over de nieuwe game. Zo zijn er een aantal nieuwe pokémon te zien zoals Yamper, een elektrische-type pokemon die weggeworpen pokéballs voor je op kan halen tot Alcreamie, een fee-type pokémon. Voor de oplettende kijker valt echter nog een vierde pokémon op die centraal gezet is.

In het begin van de trailer is te zien dat chairman Rose een pokéball gooit waarna er een flits van licht is, waarna er wordt overgeschakeld naar Alcreamie. In die enkele seconden van de lichtflits valt er echter wat te zien; het silhouet van een mysterieuze pokemon. Door de flits valt er weinig te zien, een lange nek en vier benen en hij lijkt voornamelijk oranjerood van kleur te zijn, alhoewel de flits hier natuurlijk effect op kan hebben.

pokemon sword and shield

Op eerste oogopslag doet de pokémon denken aan een olifant en giraffe gemixt of een dinosaurus, met de lange nek en dikke poten. Op de voeten zijn zwart en geelkleurige driehoeken te zien, het lichaam lijkt oranje. De nek, zoals het nu lijkt, is rood van kleur en de kop is zwart. Het zou ook nog mogelijk kunnen zijn dat hetgeen wat rechts bovenin te zien is een arm is, maar dat valt uit het beeld niet goed op te maken.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe helden voor Fire Emblem Heroes Nike Air Max 97-sneakers geïnspireerd door Nintendo 64
0

Reacties op: Verborgen pokémon in trailer Sword and Shield?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.