Een van de beste Guitar Hero-spelers ooit blijkt cheater

Een van de beste Guitar Hero-spelers ooit blijkt cheater

Streamer Schmooey wordt door velen gezien als een van de beste Guiar Hero-speler ter wereld, maar het blijkt dat hij heeft valsgespeeld.

Schmooey speelde in december vorig jaar 9 Patterns of Eternal Pain. Oplettende fans vonden enkele fouten tijdens deze speelsessie: de handen van Schmooey zouden niet de juiste noten raken op de gitaar. Aan het einde van de video is ook te zien hoe Windows Media Player kort op het scherm verschijnt, waardoor vele kijkers vermoedden dat Schmooey een vooraf opgenomen video gebruikte.

Uiteindelijk gaf Schmooey toe dat een aantal video's nep waren, al claimde hij dat de meeste video's alsnog echt zijn. Fanatieke kijkers zijn vervolgens al zijn oude video's afgegaan en het blijkt dat bijna alle video's nep zijn. Zo plakt hij diverse beelden aan elkaar om perfecte 'runs' te creëren en speelt hij het spel langzamer om het vervolgens sneller af te spelen tijdens de video.

Afgelopen januari plaatste Schmooey een verontschuldiging en haalde hij zijn oude uploads offline. Daarbij heeft hij al het geld dat hij van kijkers heeft ontvangen voor het 'clearen' van aangevraagde nummers terugbetaald. In onderstaande video wordt de situatie tot in detail uitgelegd.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

dan ben je toch echt een loser als je vals speelt.

0

Aanbevolen voor jou