Eén van de beste CoD: Vanguard-spelers blijkt cheats te gebruiken

Eén van de beste CoD: Vanguard-spelers blijkt cheats te gebruiken

De op één na beste Call of Duty: Vanguard-speler in Ranked Play blijkt cheats te gebruiken.

Speler Pplehx staat op de tweede plaats van Ranked Play in Vanguard. In deze modus worden de Call of Duty Pro League-regels gevolgd om te kijken welke spelers op het niveau van pro spelers zitten.

In een recente stream van Pplehx is per ongeluk te zien hoe hij een 'wallhack' gebruikt, waarmee tegenstanders door muren gezien kunnen worden. In een statement laat Pplehx weten dat hij de hacks alleen gebruikt om camos in de game te ontgrendelen, maar veel fans geloven dat niet. Zowel de beelden als het statement is hieronder te zien.

Ondanks Activisions pogingen om cheaters uit de game te weren, zijn er nog steeds spelers die cheats gebruiken in Vanguard om zo tegenstanders te slim af te zijn. Activision verbant wel regelmatig cheaters uit de game. De pc kernel-driver voor anticheatsysteem Ricochet is vooralsnog niet in Vanguard beschikbaar, maar wel in Warzone.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Hahahaha loser!

0

Beetje vaag excuus.. hij begint met dat het om camo's ging, maar daarna een heel verhaal over hoe hij niet bij de juiste spelers kwam, na zoveel grinden etc. Dus dat het wel degelijk om een boost in scores te krijgen om zo hogerop te komen?

0

Aanbevolen voor jou