Een overzicht van Halo Infinites gratis Winter Update

Een overzicht van Halo Infinites gratis Winter Update

Ontwikkelaar 343 industries bespreekt in een nieuwe video de veranderingen van de aankomende gratis Winter Update van Halo Infinite, die op 8 november uitkomt.

Watch on YouTube

Wanneer de update uitkomt, op 8 november, kunnen spelers online de campagne van Halo Infinite in co-op spelen. Waar in het verhaal de spelers beginnen hangt af van de progressie van degene die het minst ver is, waardoor spelers de campagne meemaken in de juiste volgorde. De geboekte progressie (ook het vinden van bijvoorbeeld Skulls) wordt opgeslagen voor iedere speler die meedoet.

Op dezelfde datum start ook de open bèta van Halo Infinites Forge-modus, waarin spelers zelf maps en gamemodi kunnen creëren. Er komen zo’n 7000 objecten beschikbaar die spelers in de maps kunnen zetten; in Halo 5 waren er 1600 objecten beschikbaar. Na de update komt een nieuwe gratis Battle Pass beschikbaar met dertig tiers.

Met de update komen ook twee nieuwe maps uit. Zo is er Argyle, een map met een grote, open binnenplaats met tal van routes aan de zijkant die spelers kunnen gebruiken om de tegenstander te verrassen. De andere map, Detachment, is de eerste officiële Halo Infinite-map die een teleporter bevat.

Een nieuwe modus komt in de vorm van Covert One-Flag, “de eerste asymmetrische modus” voor de online shooter. Eén team moet een vlag verdedigen, het andere moet hem zien te veroveren. De aanvallers hebben daarvoor een ongelimiteerde hoeveelheid camouflage tot hun beschikking, terwijl de verdedigers “dreigingssensoren” hebben waar ze hun vijanden mee kunnen spotten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zou ik dan eindelijk aan de Halo Infinite campaign kunnen beginnen met mijn game maatje?

0
test

Ik had het eerder nog verdedigd gezien de game zelf erg goed is en ik dacht dat de content spoedig zou volgen. Maar na het annuleren van local coop en wederom uitstel om vervgens met niets anders dan basis dingen te komen die sowieso al in de game hadden moeten zitten krijgen ze van mij een dikke middelvinger. Van mij mag MS 343i oprollen en The Coalition op Halo zetten. 343i heeft inmiddels zoveel kansen gehad en verkloot die keer op keer.

0

@Riyakuya yup t is huilen met de pet op. Terwijl de base game echt erg tof was

0
test

@Improv dat gaf mij ook goede hoop.. maar helaas.

0

@Riyakuya yup t is huilen met de pet op. Terwijl de base game echt erg tof was

0
test

@Riyakuya 343 management moest veranderen en dat is ondertussen gebeurd. We zullen zien of ze het ooit terug kunnen rechttrekken zoals bvb No Man's Sky.

0

@Riyakuya Ben ik het helemaal mee eens 343 heeft flink gefaald. Tijd om een andere studio deze opdracht te geven

0

Aanbevolen voor jou