Nu EA Sports keihard begonnen is met de promoting van haar nieuwste soccergame FIFA 2003, probeert developer Steve Screech alle gefrustreerde gamers die niet tevreden zijn met de kwaliteit van de FIFA games te pakken met de demo van een andere footie, Kick Off 2002.

De titel is een remake van het uit 'de tijd van de Amiga' stammende spel Kick Off. Het spel wordt vanaf een bovenaanzicht gespeeld en heeft voor deze gelegenheid een totaal nieuwe engine gekregen.Kickoff is a soccer simulation that was originally developed for the Amiga and ST platforms. Fans teamed up with one of the game's original developers to develop sequels for the PC, the latest of which is Kickoff 2002.

Kickoff 2002 features a new topdown 3D engine with fully editable teams and complete soccer rules. The demo will allow you to play one five minute half. Hoeveel het grafisch nog steeds niet ongelooflijk veel voorstelt weegt het beestje toch een ruime 40 MB. De file is op te halen bij The Adrealine Vault. Met dank aan Jeffrey Opdam voor het melden van dit nieuws.